Be Human Be You Membership

Nu är den äntligen här! Min medlemsportal Be Human Be You öppnade den 12 mars och jag är så glad över att det redan första dagen kom in människor som vill skapa, äga och leva sitt liv med medvetna val inifrån och ut. Jag vill att DU ska känna att du är varmt välkommen in i värmen. 

Jag möter dagligen högpresterande, ambitiösa och drivna människor och visar dem vägen så de kan skapa, äga och leva sina liv med medvetna val inifrån och ut.

Nu kan du bli en del av min Medlemsportal så du kan skapa, äga och leva ditt liv med medvetna val inifrån och ut.

Stresspåslagen minskar, du får till vanor som du behöver och du kan ge utrymme för dig som den människa du är, och framförallt: som den unika människa du är.

Bli medlem och få tillgång till nytt fokusområde varje månad


Som medlem i Be Human Be You får du varje månad:  • Nedladdningsbar Worksheet och/eller Workbook med reflektionsövning och handfasta metoder/övningar för att komma igång och hålla i det område vi fokuserar på.
  • Nedladdningsbar Återhämtningsövning som är handplockad eller specialskriven för fokusområdet.
  • Månadens budskap som du kan skriva ut och/eller spara ned i mobilen/plattan/skrivbordet på datorn.
  • Specialskriven Podcast med Sandra Furulund som endast finns tillgänglig här i Be Human Be You Membership. Här delar jag med mig av erfarenheter och reflektioner som rör fokusområdet och oftast kommer här även några teoribitar.
  • Kalenderblad som du kan skriva ut och kryssa i när du ger dig själv en stund med månadens återhämtningsövning.
  • Möjlighet att skicka in frågor som jag svarar på i film en gång i månaden. Filmen laddas upp inne i Membership-portalen så du kan titta på den när det passar dig. När du vill och hur ofta du vill.
  • Veckomejl från mig med uppmuntran, tankar och inspiration som hjälper dig att hålla i dina medvetna val.
  • Tillgång till inlägg inne i Membership-portalen.
  • Ett välkomstkit med ett kontrakt som du skriver under för din egen skull som hjälper dig att motivera och investera i dig själv.
  • Som medlem i Be Human Be You har du alltid bättre pris på En Gåva med Lugn.

Varje fokusområde är upplagd som en online-kurs som du alltid har tillgång till.

Här jobbar vi med sådant som värderingar, självkänsla, självmedkänsla, personliga rättigheter, rädslor, självvärde, mod och drömmar.
 
Jag handplockar det bästa och du tar dig själv genom övningarna för att varje månad bygga dig själv tryggare, öva upp din förmåga att lyssna in dig själv och gå med dig själv och det som är viktigt för dig i ditt liv.

Du minskar stress och jag visar dig vägen så du kan skapa, äga och leva ditt liv med medvetna val inifrån och ut.

 Du är varmt välkommen in. Du hittar medlemsportalen på sandrafurulund.se
 Sandra Furulund
 Stressrådgivare


Be Human Be You Membership